Plus500 Recension

Plus500 CFD mäklare är en handelsplattform online för handel med CFD. Att handla är mycket okomplicerat med möjligheten att välja antingen skrivbordsprogrammet eller den webbaserade plattformen (kan använda iPad och smart-phone). Deras tjänst har 32 olika språk vilket är ett tecken på den globala räckvidd som Plus500 har. Valutahandel är riskfyllt. Investera ansvarsfullt och aldrig mer än du har råd att förlora. Du riskerar att förlora satsat kapital.

Användbarhet
81%
Utbud
93%
Prisvärd
87%
Öppna ett
Konto redan idag!

86% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.
Det obegränsade demokontot är kostnadsfritt och de uppmuntrar varje handlare att använda det. Det finns utbildningsvideor som förklarar hur du använder handelsplattformen och exakt hur du ska handla. Jag lärde mig några nyttiga saker och demo-kontot bör definitivt användas innan handel. Demokontot är inte tidsbegränsat vilket är ganska ovanligt på Forex-marknaden. Plus500UK Ltd är auktoriserad och reglerad av Brittiska finansinspektionen (FRN 509909). Plus500CY LTD är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) (Lisens nr. 250/14). Plus500AU Pty Ltd, AFSL #417727 utfärdad av Australian Securities and Investments Commission är auktoriserad att utfärda dessa produkter till australiska invånare.

Fördelar med Plus500 valutamäklare:
* Inga provisioner! – tighta spreadar.
* Hävstångseffekt – upp till 1:30.
* Avancerade tekniska analysverktyg.
* Demokonto utan kostnad. (ingen insats krävs)
* Stöd för Svenska
* Realtidskurser.
* Börja med insättning på ditt konto med så lite som 100 EUR.
* Valuta: EUR/USD.
* Köpa/Sälja CFD.
* Finansiera ditt konto med kreditkort, MoneyBookers eller banköverföring.

Börja trada nu!
Köp/sälj Valuta-CFDs – Det är mycket smidigt att öppna ett demo-konto! Insättning sker via kreditkort eller banköverföring. 86% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Öppna Gratis Demokonto Idag!